Klenkarberget Sommarcamp er organisert som ei eiga aktivitetsgruppe i Haugen idrettslag, og medlemmar i denne gruppa består av leiar Henning Haugen, Erika Klokk, Ingrid Oselie Naustdal, Geir Holmen, Ole Aleksander Hopland og Siri Kjøsnes.Henning Haugen  tlf: 91 86 79 77  Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.

 

Ledige stillingar

Mange av våre tilsette er med år etter år, men det er som regel nokre ledige stillingar før kvar Klenkarberget Sommarcamp. Det er lurt å vere tidleg ute med å søke etter desse og søknader kan sendast til Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.

 

 

Sponsorar

Vi er takknemlege for bidraga til sponsorane våre.

Vi søker etter fleire sponsorar, for å utvikle tilbodet ytlegare. Vi kan tilby god marknadsføring på artiklane som blir brukt av deltakarar og tilsette. Vi kan tilby god marknadsføring i lokalavisene Fjordabladet og Fjordenes Tidende. Vi kan tilby god marknadsføring på facebook og på heimeside.

Ta kontakt på Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.