Klenkarberget Sommarcamp er ein frivillig organisasjon og styret består av leiar Henning Haugen, Geir Holmen, Geir Lasse Espe, Mali Sagsletten, Marianne Bjørhovde, Ole Aleksander Hopland og Ørjan Aralden Håland.

 

Henning Haugen  

tlf: 91 86 79 77  

Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.

 

Org.nr: 928222004

Kontonummer: 3705.48.80554

Vi er grasrotmottakar.

 

Ledige stillingar

Mange av våre tilsette er med år etter år, men det er som regel nokre ledige stillingar før kvar Klenkarberget Sommarcamp. Søknadsfrist for 2023 er 31. januar og søknaden sendast til Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.

Det ser ut som årets Sommarcamp vil starte midt i veke 25 (21. juni) og bli avslutta i veke 29 (21.juli). Dei fleste stillingane er for veke 25,26 og 27 men vi kan også ha nokre ledige i veke 28 og 29.

Stillingar som kan vere aktuelle: Aktivitetsleiar (over 18 år), aktivitetsassistent (over 18 år), aktivitetsassistent (over 16 år), aktivitetshjelpar (over 13 år), kjøkkenhjelp (over 13 år).

 

 

 

Sponsorar

Vi er takknemlege for bidraga til sponsorane våre.

Vi søker etter fleire sponsorar, for å utvikle tilbodet ytlegare. Vi kan tilby god marknadsføring på artiklane som blir brukt av deltakarar og tilsette. Vi kan tilby god marknadsføring i lokalavisene Fjordabladet og Fjordenes Tidende. Vi kan tilby god marknadsføring på facebook og på heimeside.

Ta kontakt på Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.