Klenkarberget Sommarcamp er organisert som ei eiga aktivitetsgruppe i Haugen idrettslag, og medlemmar i denne gruppa består av leiar Henning Haugen, Erika Klokk, Ingrid Oselie Naustdal, Geir Holmen, Marianne Bjørhovde, Ole Aleksander Hopland og Siri Kjøsnes.

Klenkarberget Sommarcamp er organisert som ei eiga aktivitetsgruppe i Haugen idrettslag, og medlemmar i denne gruppa består av leiar Henning Haugen, Ingrid Oselie Naustdal, Geir Holmen, Kari- Ann Lien Eide, Marianne Bjørhovde, Ole Aleksander Hopland og Ørjan Aralden Håland.

 

Henning Haugen  

tlf: 91 86 79 77  

Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.

 

 

Ledige stillingar

Mange av våre tilsette er med år etter år, men det er som regel nokre ledige stillingar før kvar Klenkarberget Sommarcamp. Søknadsfrist for 2021 er 31. januar og søknaden sendast til Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.

 

 

Sponsorar

Vi er takknemlege for bidraga til sponsorane våre.

Vi søker etter fleire sponsorar, for å utvikle tilbodet ytlegare. Vi kan tilby god marknadsføring på artiklane som blir brukt av deltakarar og tilsette. Vi kan tilby god marknadsføring i lokalavisene Fjordabladet og Fjordenes Tidende. Vi kan tilby god marknadsføring på facebook og på heimeside.

Ta kontakt på Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.